Logo Sirius
Sirius
Lakhovsky

Behandelingscyclus Lakhovsky therapie

Behandelingen met de REVITA kunnen kort van duur zijn.
Bij ons kan elke klant een behandeling van 7 minuten krijgen alvorens we aan de voetreflexolgie en reiki sessie beginnen. Periodiek regelmatig gebruik van de Revita heeft de meest efficiënte werking. Vandaar dat we het standaard in onze basisbehandeling hebben opgenomen.
Vele mensen ervaren ook de positieve invloed van de REVITA als ze een kuur doen van 1 maand met 2 tot 3 sessies per week.

Aangezien de REVITA alleen maar ‘leven’ stimuleert en in geen enkel opzicht ‘dodend’ werkt, is het niet mogelijk virussen, bacteriën en andere parasieten in het lichaam met de REVITA te elimineren. Bij bv. een virale infectie zal de REVITA geen ‘dodend’ effect hebben op het virus. Wel wordt het afweersysteem door de Revita gestimuleerd om de aanwezige parasieten met vernieuwde energie te lijf gaan. Het afweersysteem stimuleren waardoor het lichaam het probleem zelf oplost is overigens de beste methode. In geval van een zeer verzwakt afweersysteem , kunnen meerdere sessies helpen om de immuniteit op te schroeven

Het lichaam geneest zichzelf.
De REVITA is perfect te gebruiken als uitwendige stimuli om het lichaam tot genezen aan te zetten. Dat betekent wel dat het zelf-geneessysteem van het lichaam over voldoende gezonde bouwstoffen, vitaminen, mineralen e.d. moet beschikken. De REVITA kan echter niet datgene wat in uw lichaam ontbreekt aanvullen. Het is een feit dat veel mensen een chronisch tekort hebben aan vitaminen en mineralen. Behandelingen met de REVITA moeten daarom best worden aangevuld met het innemen van extra vitaminen, mineralen en op de aandoening gerichte (orthomoleculaire) voedingsupplementen. Het herstelproces zal hierdoor zeker worden versneld omdat de supplementen onder de harmoniserende inwerking van de REVITA worden gestimuleerd. Bovendien wordt er een basis gelegd voor een langdurig herstel van de gezondheid en voorkomt het terugval. Homeopathische middelen, Bach bloesems en kruiden zullen eveneens onder de harmoniserende kracht in uw lichaam goed tot hun recht komen.

Het gebruiken van de apparatuur heeft bij ons geen therapeutisch karakter. Wij zien het als een harmoniseren van de trillingsfrequenties op de kosmische resonantie en als een uitstekend hulpmiddel om overige therapieën te ondersteunen. Bijkomende ondersteunende therapie zoals o.a. voetreflexology, reiki, psychotherapie, homeophatische behandelingen of andere vormen van natuurlijke geneeswijzen zijn daarom beslist aan te raden.


BELANGRIJK : Mensen met een pacemaker of een onderhuidse insulinepomp of zwangere dames kunnen helaas geen gebruik maken van de Revital