Logo Sirius
Sirius
Reiki3

Reiki III: de vorming en inwijding tot Reiki-meester

De Reiki 3 -inwijding is de inwijding tot Reiki-Master binnen de Usui-traditie. Deze Inwijding wordt enkel gegeven na een periode van ongeveer 1 jaar intense individuele samenwerking en begeleiding met je masters.  De vorming en inwijding tot Reiki-meester (=Reiki III) neemt lange tijd in beslag. Het is vooral een groeiproces en brengt veranderingen op vele gebieden met zich mee. Bij de inwijding leer je het symbool dat voor de inwijdingen gebruikt wordt en hoe je cursussen kan geven. Na de inwijding als Reiki-meester kan je dan anderen in Reiki gaan inwijden.

Het meester symbool kan je ook gebruiken bij meditaties. Het helpt om een dieper inzicht te krijgen en het geeft herkenning en helderheid over jouw levenspad. De intuïtie vergroot. Verder kan het symbool ook gebruikt worden om doelen, die in overeenstemming zijn met je hoger zelf, te helpen realiseren.

Door Reiki-Master te worden, verbind je zowel je persoonlijke als professionele groei met de Reiki-energie, op een wijze die het meest bij jou past. Je volgt:

Na het ontvangen van de Reiki 3-inwijding kan je als Reiki Master zelf de Reiki-inwijdingen doorgeven binnen de Usui-traditie. Deze Inwijding is bedoeld voor mensen die hun toewijding aan dit pad van healing op een dieper niveau ten dienste willen stellen van het groter geheel. Deze cursus wordt individueel gegeven.

Voor meer informatie en/of afspraken gelieve telefonisch kontakt op te nemen met Els op één van de volgende nummers 013/32.61.62 of 0477/32.21.75