Logo Sirius
Sirius

Massage

We kennen een heleboel verschillende soorten massages. Allemaal zijn ze goed voor de spieren en gewrichten, bloeddoorstroming, afvoer van afvalstoffen, verbetering van de huidstructuur, voor meer energie en vooral als ontspanning van lichaam en geest…

Maar wij zijn op zoek gegaan naar iemand die een meerwaarde aan het woord 'massage' kan geven. Wij zijn blij om u te mogen doorverwijzen naar Elke Remans van de praktijk 'Efesie. Bij haar kan u terecht voor een helende massage. Helende massage betekent zoveel meer dan techniek alleen… De huid is immers de tempel van onze ziel en begrenzing tussen binnen– en buitenwereld. Een 'goed gevoel' is immers niet te koop. Daar moet je zelf voor zorgen of het creëren.

Via haar massages wil Elke jou initiëren tot deze 'kunst van Leven'. Ze gelooft heel sterk in het 'zelfgenezend aspect' van het lichaam. Een massage van Elke is zeker en vast ontspannend en ze kan een helend effect hebben op jouw genezingsproces, eventueel als aanvulling op de klassieke geneeskunde.

Een bijkomend voordeel is dat Elke, reiki graad I heeft, en dit voel je als haar handen je beginnen te masseren.

Je komt tot rust, je komt thuis…. 

Wie is Elke Remans ?

elke renmans

Hallo, mijn naam is Elke Remans. Ik heb sinds 2012 mijn praktijk ‘Efesie’ voor (kinder)yoga & coaching. Het hoofddoel van mijn praktijk is werken aan gezondheid, zowel op fysiek als op geestelijk niveau, om je zo goed in je vel te voelen en te stralen! Massage is één van de tools die ik hiervoor gebruik.

Ontspanningsmassages zijn helend voor je lichaam, het helpt spanningen lossen, het stimuleert de bloedsomloop, het voert afvalstoffen af,… . En massages bevorderen de innerlijke rust! Het helpt je mentaal te kalmeren zodat je even helemaal kunt loskomen van de buitenwereld en zo ontspannen kunt genieten van een heerlijk moment voor jezelf.

Meer praktische info vind je op mijn site www.efesie.be
elke renmans
elke renmans