Logo Sirius
Sirius

Docenten: Els Van Craeyevelt & Elke Remans

Els & Elke zijn 2 docenten die alle cursussen en workshops samen geven. Ze zijn een goed op elkaar ingespeeld team. Ze werken in het "tandem principe": twee docenten, die elkaar "verstaan" en elkaar aanvullen. 

Omdat hun workshops als therapie ervaren wordt is het belangrijk dat zij een inspirerende, deskundige, open en vertrouwenwekkende benadering hebben naar de cursisten toe. Door de vele opleidingen die ze zelf genoten hebben, hebben ze kennis van zaken en uiteraard zijn ze "gelouterd" door de praktijk. 

Elke Remans


Workshops

Op de eerste plaats is Elke, mama van 3 prachtige kinderen Emme, Febe en Siebe.

Daarnaast is zij ook het kloppend hart van “EFESIE”
Workshops

Efesie is haar gezondheidspraktijk waar je terecht kan voor (kinder)yoga en coaching.

De praktijk is ontstaan na een jarenlange interesse en het volgen van vele opleidingen omtrent gezondheid, zowel voor lichaam als geest. Het ene kan niet zonder het andere en daarom is het zo belangrijk dat je eerst je emotionele bagage loslaat voordat je verder werkt aan een gezond en evenwichtig leven dat je kan creëren door yoga in te passen in je leven, volgens Elke.

Een rustige en gezonde levensstijl is dan ook heel belangrijk voor Elke. Tijd maken voor jezelf, meditatie, yoga, lekker en gezond koken… Tijd maken voor het gezin, samen spelen, zingen, knuffelen… Tijd voor de deugden van het leven zoals een goed boek, lange wandelingen, en mooie reizen…

Meer info over Elke en Efesie vind je op haar site www.efesie.be

Workshops
Workshops
Workshops

Els Van Craeyevelt

Workshops

Els is naast erkend Bevo & Nvbr reflexoloog ook Master in UsuiReiki .

Mensen liefdevol helen, begeleiden en hun inzicht geven in hun "ware ik" zodat ze (terug) stralend en gezonder in het leven kunnen staan is haar doel. Meer informatie over haar praktijk “SIRIUS “ vind je terug op deze site www.sirius-zelem.be

Workshops

Met 4 mannen in huis, Mathis, Jannis&Loewis haar zonen, hun liefjes en Filip,haar echtgenoot, valt er altijd wel wat te beleven bij de "Hendrickxen".

Het gezin komt voor haar steeds op de eerste plaats. Het is haar rustpunt en veilige haven in deze toch wel hectische wereld.

Eén van Els haar passies is reizen. Reizen om te leren...

Workshops
Workshops
Workshops
Workshops
Workshops
Workshops
"Voor mij is reizen, niet het aankomen, het is vertrekken. Het is het onvoorziene van de volgende tussenstop,
het onophoudelijke verlangen om nieuwe dingen te ontdekken, het is morgen, eeuwig morgen" (Roland Dorgelès)